Situé en bas du nouveau développement d'appartements de luxe Elan Westside, Cooks & Soldiers se concentre sur les méthodes de cuisines de la côte basque, une solide culture avec les sociétés gastronomiques et certains des meilleurs restaurants du monde. Le menu propose des "pintxos" traditionnels ou des collations tapas servi sur du pain grillé; «raciones», avec de grands plats à partager; "Asador", y compris une variété de poissons grillés sur le bois, viandes et légumes; et "postres," une sélection de desserts uniques et modernes, un contraste avec les savoureux et rustiques.
Enjoy authentic Spanish tapas and pintxos in a fun and vibrant setting that will transport you to the heart of San Sebastián, Spain. Located in Midtown Atlanta.Dine and sip signature craft cocktails on the large welcoming patio. Enjoy true Spanish style dining!
Bulla (boo-ya), which is slang for chatter and what people are talking about, is devoted to delight you by serving your favorite Spanish dishes such as “Patatas Bravas," "Huevos Bulla," "Buñuelos de Bacalao," and other tapas, as well as tantalizing daily specials from our kitchen to bed shared amongst friends.We select only the finest and freshest ingredients, accented in our authentic, savory cuisine. Our ambiance is created to stir the senses and stimulate your appetite. We invite you to join us to indulge in a celebration of good taste!
"Buena Vida Tapas & Sol is a restaurant on Atlanta's Beltline in Old Fourth Ward inspired by Southern Spain run by General Manager Lorenzo Masini and owned by local restaurateurs Adam Berlin & Juan S. Calle. Fun and approachable Spanish tapas by Executive Chef Jaime Guzman are served in an airy, beautiful space with a large indoor bar and Beltline-facing patio. This Atlanta concept is located in the corner of the North & Line apartments, just down the Beltline ramp from New Realm Brewing (or driving accessed down N Angier Ave NE from North Avenue, behind Ponce City Market). @buenavidatapas on IG to stay up to date."We offer 2-hour parking validation at North & Line apartments. Please call 404.948.2312 for directions or if you'd like to book a party over 10 please email events@buenavidatapas.com
L'Iberian Pig propose un nouveau concept sortant de l'ordinaire pour les amateurs de soupers en alliant les saveurs de l'Espagne dans une atmosphère fraîche et éclectique américaine. Le menu se concentre sur des charcuteries traditionnelles ainsi que sur des fromages, des tapas, des salades, des cocas (pains sans levain) et des plats de résistance espagnols. L'établissement met également l'accent sur les boissons avec une phénoménale carte des vins comportant une sélection de produits d'Espagne, du Chili et d'Argentine. En outre, le bar de l'Iberian Pig est conçu pour ramener à la vie l'art de la confection de cocktails classiques et mettre en avant le barman comme un artisan. Allant de cocktails classiques habituels à des cocktails maison d'inspiration culinaire, les boissons sont préparées adroitement avec une grande passion.
Au plaisir de vous servir !
The Iberian Pig is a modern Spanish tapas restaurant matching bold flavors with a warm convivial environment. Our culinary team strives to offer a menu combining the traditional tastes of Spain with fresh and eclectic creativity. In addition to tapas, we boast one the most expansive selections of imported cheeses and cured meats in the country, which includes various cuts of the prized Jamón Ibérico. Our wine list is a focused selection from Spain, Chile, and Argentina and our cocktail list consists of faithful classics and a number of seasonally rotating signature combinations. We look forward to serving you!
Le restaurant Gipsy Kitchen puise son inspiration dans les richesses culinaires d'Espagne, mêlées aux traditions marocaines venues de l'autre côté de Gibraltar et aux influences indiennes qui ont voyagé vers l'ouest sur les mêmes mers. Vous dégusterez une cuisine fusion ibérique inspirée par des siècles d'interaction entre ces différentes terres et traditions.
Les boissons servies au Gipsy Kitchen sont aussi exceptionnelles que sa cuisine. Les cocktails artisanaux sont préparés avec des ingrédients uniques et des jus de fruits frais. Composée uniquement de vins de l'Ancien Monde, la carte des vins vous transportera en Espagne et dans les régions environnantes. Des bières européennes et des bières artisanales américaines élaborées avec des éléments rares viennent compléter le choix de boissons alcoolisées.
N'hésitez pas à venir profiter d'une véritable expérience culinaire espagnole.
Élu meilleur restaurant de tapas d'Atlanta, Eclipse di Luna - Buckhead propose de la musique en direct tous les soirs et des dégustations de vin le 1er mardi du mois.
OYSTER BAR + GRILLA coastal casual oasis on the historic Decatur Square. Chill out in our boho chic space at the bar, lounge loft, or take in the best view from our third level overlooking the square. Enjoy an innovative fusion of fresh global seafood, Espinaler Conservas Españolas, coastal ceviches, sashimis, tostadas and tacos, mussels, (Belene de la Cruz) empanadas, crab + shrimp fritters, salads, oysters, catch of the day and Argentinian steaks, and an extensive variety of unique tequilas and mezcals, coastal cocktails, local craft beers as well as a diverse wine list.