Depuis plus de 30 ans, Water Grill a comblé les palais des amateurs de poissons. Dès son ouverture par la King's Seafood Company, ce restaurant phare du centre-ville a répondu au besoin d'un restaurant de poissons de classe internationale à Los Angeles. Réputé servir « les meilleurs fruits de mer en Californie du Sud » selon le guide de renommée internationale Zagat, Water Grill a toujours offert d'impressionnants mets à base de poissons, reconnus pour leur qualité supérieure et leur fraîcheur.
Le Morton's The Steakhouse, le premier groupe de steakhouses du pays, est spécialisé dans les plats classiques et copieux. Il sert des portions généreuses de bœuf de qualité USDA ainsi que des plats de poisson frais, de homard et de poulet. Le menu comporte une vaste sélection de pièces de bœuf, notamment un aloyau de 680 grammes, la spécialité de la maison, ainsi qu'un contre-filet de 450 grammes et un filet mignon de 340 grammes.
Mastro’s collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
Contemporary dining experience centered on Wagyu steak and seafood. NIKU X offers an extraordinary culinary journey, showcasing global Wagyu and fresh seafood options, including certified Japanese A5 Wagyu and Full Blood Wagyu Tomahawk
With a kitchen led by Michelin-award-winning Chef and co-owner Sammy Monsour (formerly of LA’s Preux & Proper), the menu centers around soulful Southern fare with an emphasis on sustainable seafood, offering an extensive raw bar program and selection of fine American caviars. Complementing the bright flavors, Monsour adds rich, comforting depth with dishes like the Cornmeal Crusted Nashville Hot Catfish and Hickory Smoked Tomahawk Pork Chop. Beverage Director and co-owner, Kassady Wiggins designs a zero-landfill cocktail program that is well balanced and climate conscious. The drinks are the perfect blend of new and familiar, while bringing Southern flavors to each glass with cocktails like the Hootie Hoo and Mother of Pearl Martini. Teaming up with Founders and Operators, Prince and Athena Riley, Joyce is named after their daughter and her grandmother. The restaurant embodies family, connection, and seeks to bring joy to guests through shared dining experiences.
The picturesque al fresco oyster and champagne bar, from Mark and Jonnie Houston, the co-founders of Houston Hospitality, boasts a thoughtfully curated menu helmed by Michelin-starred and Mírate Chef Joshua Gil and is complemented by an enticing array of Champagnes, cocktails, and wines. Located atop Level 8's expansive outdoor terrace, Mother of Pearl invites guests to savor exquisite flavors while soaking in the breathtaking sunsets, creating an unforgettable dining and imbibing affair.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment. Parking validation is available.
L'établissement LA Prime at The Westin Bonaventure Hotel propose un steakhouse au style Newyorkais spécialisé dans le bœuf et les fruits de mer frais. Sa carte des vins primée dispose de plus de 750 vins dont une vaste sélection de vins rouges de Californie. Il a obtenu le prix de la meilleure carte des vins de Californie Restaurant Association en 2010 et le prix du client Wine Spectator Award entre 2010 et 2014.
The Factory Kitchen est le premier concept du FactoryPlaceHospitalityGroup, dont l'ouverture le 31 octobre 2013 a été largement saluée.
Dirigé par le restaurateur Matteo Ferdinandi et son épouse sommelière Francine Diamond Ferdinandi, ainsi que leur ami de longue date et partenaire, le chef cuisinier Angelo Auriana, le Factory Kitchen redéfinit l'approche et l'expérience des dîners décontractés en ville en combinant des éléments de l'art culinaire avec le service et le design.
Bar-restaurant italien traditionnel au cœur du quartier des arts dans le centre de Los Angeles, le concept culinaire du Factory Kitchen se concentre sur les recettes locales d'Italie du Nord en mettant l'accent sur certains plats traditionnels ligures comme le Mandilli di Seta al Pesto alla Genovese et la Focaccina Calda al Formaggio di Recco.
Little Sister DTLA features East-meets-West inspired dishes served in arelaxed social environment that feels more residential thanrestaurant, as if you"re being invited into the Chef Tin's home.Little Sister's menu showcases Chef Tin's take on one of the moreinteresting and rich collisions of food and culture that was borne outof the European colonization of Southeast Asia. Dishes blend andbalance the spices and flavors of Southeast Asia with Frenchtechniques and Dutch and British colonial influences. The menu iscontinually and progressively evolving, reflecting inspiration and theseasons. Scott Young along with Chef Tin curates the restaurant's wine and beverage programwith a focus on intriguing labels, both domestically and from aroundthe world. Craft beer selection includes special batches from TheBrewery at Abigaile, brewed only for the restaurant.
The Palm, situé dans le centre-ville de Los Angeles, est à quelques pas du Staples Center et logé dans l'historique Toy Center, au coin sud-est de Flower Street et de la 11th Street. Le restaurant peut accueillir environ 400 personnes et occupe environ 13 500 pieds carrés. The Palm est réputé pour le bœuf, les homards géants et pour son authentique cuisine italienne. Il est ouvert sept soirs par semaine pour le souper et les jours de la semaine pour le dîner.