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Meilleur·es pizzerias à Dorchester

Prix

18 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Figs by Todd English - Beacon Hill
4.0
Excellent(432)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Beacon Hill
Réservé 7 fois aujourd'hui
NEVER TRUST A ROUND PIZZA!Figs Pizza is most likely like no other pizza you’ve ever had. Don’t be surprised by the large freeform shape—its specifically part of what will go into your overall experience in enjoying this unique meal.The crust will be so crisp and thin it will be close to brittle. That finely crisped quality is achieved by the special technique used in making the dough and a short cooking time at a very high temperature. The toppings are the finest freshest available and are, as often as possible local produce and other ingredients. A distinctive quality of a Figs Pizza is that it will cool down quickly. If you take a pizza with you please follow the directions provided by the restaurant when heating it again at home.
Photo du restaurant Ducali Pizzeria
4.8
Exceptionnel(227)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • North End
Réservé 4 fois aujourd'hui
Le Ducali est une authentique pizzeria de style romain inspirée des grandes pizzerias de quartier de l'Italie. Situé sur le Freedom Trail, à quelques pas de la salle omnisports Boston Garden, il est l'un des restaurants favoris des habitants de North End. Le Ducali propose des garnitures d'origine locale et un grand choix de bières artisanales.
Photo du restaurant Otto- Brookline
4.7
Exceptionnel(102)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Brookline
Réservé 15 fois aujourd'hui
Pizza is simple food. But it doesn’t have to be ordinary. Since 2009 when we opened our first slice shop on Congress Street in downtown Portland, we’ve been striving to elevate the pizza experience. It starts with the ingredients – high quality, local when possible – and the toppings – creative and comforting. Mashed potatoes? Tortellini? Cranberries on a pizza? These are just a few of the things we tried – and they worked. “The Masher” with mashed potato, scallion, and bacon is one of our most popular pies. And people thought it was weird when we first put it on the menu. Making simple food isn’t easy. We are continuously working to make sure every pizza is perfect and every slice unforgettable. Whether it be from one of our slice counters, or in one of our full service dining rooms, every member of our team is motivated by this goal of consistently well-executed, uncomplicated food.
Photo du restaurant Molinari's
4.9
Exceptionnel(386)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Dorchester
Réservé 17 fois aujourd'hui
“I wanted to do a place with good Italian comfort food. The simplicity of it, the freshness of it, the quality of ingredients that you get to work with.” They specialize in that quintessential Italian comfort food – pizza. “I think it’s great that the city of Boston is turning around and starting to become known for pizza like the other big cities in the country,” he said. “It is such a simple food but it all comes down to the quality of ingredients.” It’s all done out of an open kitchen where the star of the show is Molinari’s wood burning oven.
Photo du restaurant Serafina Seaport
4.6
Exceptionnel(542)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Seaport
Réservé 49 fois aujourd'hui
Serafina dans le quartier financier de Boston apporte une cuisine italienne décontractée à Boston.
Photo du restaurant Quattro
4.5
Génial(1266)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • North End
Réservé 22 fois aujourd'hui
Quattro Ristorante, Grille & Pizzeria, est le quatrième restaurant du restaurateur Frank DePasquale dans le quartier de North End, d'où le nom qui signifie 4 en italien. Quattro est également situé sur les 4 principaux coins de North End, le célèbre quartier italien de Boston. Inspiré par la passion de l'Italie pour les plats de haute qualité préparés avec des ingrédients frais, Quattro apporte des mets délicieux à partir d'ingrédients simples cultivés localement. Frank DePasquale a réalisé quelque chose que peu de restaurateurs ont essayé, combinant un restaurant traditionnel qui propose du vin, de la bière et des cordials disposant d’ une cuisine équipée avec une rôtisserie, un gril à charbon et un authentique four à pizza napolitain en brique. La qualité est le mot d’ordre au Quattro, que ce soit pour les ingrédients à la préparation des plats et pour le service. Le menu unique de Quattro vise à satisfaire une grande variété de personnes en proposant toutes les catégories : les viandes fraîches, les fruits de mer, le porc et les volailles préparés juste devant vos yeux sur leur rôtisserie personnalisée.
Photo du restaurant Nebo
4.5
Génial(1674)
Prix : cher
• Pizzeria • Seaport
Réservé 26 fois aujourd'hui
Le restaurant Nebo est une pizzeria et œnothèque haut de gamme proposant des pizzas napolitaines traditionnelles, une grande variété d'antipasti et de bruschettas ainsi qu'une sélection de desserts, le tout préparé sur place. En outre, le Nebo est le seul restaurant des environs à proposer du vin au quartino, c'est-à-dire dans une carafe individuelle, idéale pour ceux qui désirent simplement partager une dégustation.
Photo du restaurant Area Four Cambridge
4.7
Exceptionnel(663)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Cambridge
Réservé 15 fois aujourd'hui
Le Area Four et nos avant-postes A4 sont unis par la créativité, l'intrépidité et un engagement implacable envers la qualité. L'équipe du Area Four Cambridge est composée de spécialistes passionnés et avant-gardistes à la fine pointe de leur métier. Sans être ni difficile ni ampoulé, on croit à la vraie simplicité en ce qui a trait à la nourriture et aux boissons.
Photo du restaurant Night Shift - Lovejoy Wharf
4.7
Exceptionnel(409)
Prix : raisonnable
• Pizzeria • West End
Réservé 26 fois aujourd'hui
Just steps from TD Garden our experimental brewery and scratch kitchen.
Photo du restaurant Dirty Water Dough Company
Prix : raisonnable
• Pizzeria • Back Bay
Inspired by The Standells' 1960s hit "Dirty Water," Dirty Water Dough Co. brings you the best of Boston's culinary heritage. Our secret? We use home-brewed Dirty Water IPA in our pizza dough, a nod to the days when Bostonians used beer instead of the famously polluted Charles River water for baking. Our hand-stretched pies, baked to thin and crispy perfection, feature our beer-infused dough, special spice blend, and unique flavors. Dirty Dough is not just pizza—it's a taste of Boston history.Enjoy our seasonal outdoor patio for weekend reservations, a cozy indoor dining area with seat-yourself service, as well as takeout and local delivery. We've been highly rated on Yelp for many years and featured on “Diners, Drive-ins, & Dives.”Visit us at our Back Bay location for a slice of Boston-style pizza. If you're in East Boston, stop by our second spot featuring an expanded menu of made-to-order items with the option to BYOB! We'll have you singing "'I love that dirty water" in no time.
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