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Meilleurs restaurants mexicains à Vista

Prix

4 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Fresco Cocina
4.7
Exceptionnel(337)
Prix : raisonnable
• Mexican • Carlsbad
Réservé 28 fois aujourd'hui
Fresco Cocina is a Latin inspired restaurant located in the heart of Carlsbad Village serving a modern interpretation of Latin cuisine. Our playfully curated menu rediscovers tradition and offers a selection of shareable plates and main courses all infused with Latin soul. Fresco Cocina is a haven for those who appreciate bold, bright flavors paired with exemplary wine and artisanal spirits that let the high quality ingredients shine.
Photo du restaurant Vue - Omni La Costa Resort & Spa
4.3
Génial(128)
Prix : cher
• Mexican • Carlsbad
Réservé 10 fois aujourd'hui
Le Bistro 65 propose une expérience culinaire animée et contemporaine avec des bières artisanales locales et des plats de bistro, préparés à partir d'ingrédients régionaux et durables, et assaisonnés avec les propres herbes du jardin mural du restaurant. Le repas en plein air assure des vues magnifiques sur le parcours de golf et les collines vallonnées.
Photo du restaurant Ponto Lago - Park Hyatt Aviara
4.7
Exceptionnel(977)
Prix : très cher
• Mexican • Carlsbad
Réservé 15 fois aujourd'hui
Immerse yourself into a refined modern setting featuring Baja-inspired cuisine and specialty cocktails composed of mezcal and tequila. Enjoy a show kitchen allowing you to get an inside look behind the scenes bringing Chef's creations to center stage. Locally sourced cuisine with a coastal flair is the cornerstone of this fine dining Baja-inspired experience.
Photo du restaurant Miguel's Cocina - Carlsbad
4.6
Exceptionnel(3)
Prix : raisonnable
• Mexican • Carlsbad
Réservé 18 fois aujourd'hui
Miguel's Cocina is a Mexican restaurant and cantina. One of the primary tenets of this eatery is authenticity. If it can't be ordered south of the border, it's not on Miguel's menu. The restaurant itself opened in 1982 with a few classic recipes and has been consistently growing and expanding ever since. The kitchen staff at Miguel's cocina make almost everything in the restaurant by hand from scratch, including tortillas, salsas and colorful corn chips.Popular starters, or antijidos as the are known on the menu, include the ahi tuna ceviche, carinta flautas and crispy fried calamari with a house jalapaño white sauce. Entrées are straightforward traditional dishes made with premium ingredients. Diners will find dishes like pork belly quesadillas, steak burritos and even gorditas made with griddled masa and filled with chorizos, potatoes, cilantro, onion, cotija cheese, cabbage and lime crema.
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