"Welcome to our home. Meyhouse is a casual place where family and friends get together over a drink, mezes, unique seafood, and grilled delicacies.Our philosophy is unique in many ways. We have an ingredient first approach, which means we handle ingredients as minimally as possible through the cooking process. We source the highest quality ingredients we can find and let them shine. Our recipes are as authentic as possible, no sous vide or modernist cuisine can be found here."
Sister restaurant of Kokkari, Evvia has been serving authentic rustic Greek cuisine since 1995. Our fresh fish, savory roasted meats and grilled and roasted vegetables are perked up with a squeeze of lemon, a splash olive oil, and Mediterranean herbs. There is perfection in simplicity.
Les amateurs de goût apprécieront le Cafe Pro Bono. Ce établissement sert une grande variété de plats italiens traditionnels à des prix raisonnables et d'une fraîcheur perceptible à l'oeil nu et au goût. Les menus sont composés de délicieux amuse-gueules joliment présentés, de pâtes fraîches, de poisson frais, de steaks, de poulet, de salades, de sandwiches, de desserts faits maison et de vins pour accompagner votre repas.
Retrouvez l’authenticité de la cuisine turque chez Anatalian Kitchen. Vous savourerez de délicieux menus dans ce restaurant familial. Afin de retrouver toutes les saveurs de la région de l’Anatolie, tous les plats sont préparés sur place en utilisant des ingrédients frais.
Venez observer les chefs en action lorsqu’ils préparent le pain frais dans la cuisine ouverte. À Palo Alto tout le personnel est impatient de vous faire découvrir leur cuisine savoureuse. La plupart des clients sont internationaux, travaillent dans les alentours, sont loin de leur foyer et ils ont exprimé leur appréciation du menu. À votre tour n’hésitez pas à venir déguster les saveurs turques.
The word "ZADNA" is an old Arabic word means "Our Traditional Food" and this is literally what we want; to offer our beloved customers with a delicious Lebanese cuisine how it should be.
Please note that we can't accommodate a stroller the main dining room.Urfa is a city in Southeastern Turkey, deeply rooted in history, so its unique cuisine is an amalgamation of the cuisines of the many civilizations that have ruled in Urfa. Dishes carry names in Kurdish, Arabic, Armenian, Syrian, and Turkish, and are often prepared in a spicy manner. It is widely believed that Urfa is the birthplace of many dishes, including Raw Kibbé (Çiğ Köfte), which according to the legend, was crafted by the Prophet Abraham from ingredients he had at hand.Many vegetables are used in the Urfa cuisine, such as the "Ecır," the "Kenger," and the "İsot", the legendary local red capsicum that is a smaller and darker.Urfa is a big user of clarified butter, made exclusively from sheep's milk.At Urfa bistro we will try our best to use local products to create dishes as same as prepared in Urfa.
Des brises de mer de la côte amalfitaine aux chemins sinueux parcourant les anciennes villes de la Toscane, le Cucina Venti a capturé l'âme de la cuisine italienne. Sa fierté : toujours vous apporter le meilleur.
Le Cetrella (prononcer "che-trella") tire son nom de la vallée de Cetrella, sur l'île de Capri, et des herbes aromatiques cetra. Le Cetrella Los Altos se distingue par sa cuisine alliant les saveurs du pourtour méditerranéen, sa simplicité rustique, son talent artistique ainsi que son goût pour le luxe. Vous dînerez dans les salles à manger principales Cetrella Valley et Silicon Valley, dans les salles privées Grotto et Gorve à taille variable, en terrasse ou bien au bar de l'établissement. Les œuvres d'art de l'artiste Matt Farrar, originaire de Santa Cruz, représentent le ruisseau, les contreforts et les séquoias des environs. Elles apportent du caractère aux salles à manger.
Le chef cuisinier exécutif Michael Ellis prépare des plats savoureux inspirés de la cuisine du pourtour méditerranéen et de la Californie tels que des salades et des soupes de saison, des fruits de mer crus, des dégustations de fromages, du pain et des pâtes faits maison, ainsi que des légumes, du poisson, de la volaille et du gibier grillés. Vous pourrez également déguster des plats principaux campagnards et des desserts avec notamment de la glace et des sorbets faits maison ainsi que le célèbre entremets 3 chocolats de Valrhona. Directeur associé : Mhamed Bahet.
**For parties of 12 or more, kindly call our Events Manager, Robert Miguel, (415) 307-5609 or email robertm@barbayanitaverna.com.** Hospitality in ancient Greece is a timeless tradition deeply woven into the fabric of its culture. In the Mediterranean, a region historically known as a melting pot of diverse cultures and cuisines, this spirit of hospitality was not only a virtue but a sacred duty. From the early times of city-states to the present day, the people of Greece have welcomed weary travelers as if they were guests from the gods themselves. This tradition is a testament to the enduring values of generosity, kindness, and warmth that have characterized Greek society for millennia. Whether it’s a simple offering of food and shelter or the sharing of stories and experiences, the essence of Greek hospitality remains as vibrant and essential today as it was in the days of Homer’s epic tales.