Depuis 25 ans, les locaux sont devenus des habitués et les foodies provenant des quatre coins du monde chantent les louanges de leur cuisine. Que dire de plus ? Honorés et reconnaissants, ils sont déterminés plus que jamais à surpasser vos attentes. Pour ce faire, l'établissement a récemment subi d'importantes rénovations afin de remettre au goût du jour toutes les facettes du restaurant, de la décoration et de l'équipement au menu et à l'ambiance. Ils sont fiers du résultat et sont impatients de vous le montrer.
Ils vous attendent pour vivre l'expérience Basta. Le menu d'inspiration locale et internationale vous propose des pizzas certifiées AVPN Neapolitan ainsi que des vins corsés afin de créer un moment inoubliable pour vous, vos amis et votre famille.
Leur plaisir est de vous servir !
Reserve a table under the stars in our outdoor patio with fire pit. Enjoy wood-fired Neapolitan pizza, salmon, house smoked ribs, pasta, small plates, salads, and desserts made with fresh, natural and mostly non-GMO ingredients in our open kitchen. Relax under the tree in our dining room with a glass of wine, local craft beer or a craft cocktail. We bring friends together in a warm, upbeat atmosphere. MidiCi Italian Kitchen. It’s an experience.
Quitos Restaurant is a casual family venue located on Bristol harbor. We accept walk-ins as well as reservations. We will send a text to the phone number that was used to make your reservation once your table is ready for you. We only hold tables for reservation/and waitlist parties for 15 mins after the time you have booked or messaged your table is ready. We may not be able to seat you should you arrive late so please arrive on time. We do not require our guests or staff to wear masks if they are fully vaccinated. Please call (401) 253-9042 with any questions or inquiries.
Du duo, Joseph et Esther DeQuattro, les propriétaires du Pane Vino, vient le tant attendu restaurant, le Massimo. Le Massimo fait vivre une « trattoria » italienne excellente dans le quartier Federal Hill à Providence. On y offre un menu italien contemporain inspiré par les cuisines régionales de l'Italie. Les spécialités comprennent le « Chitarra alla Carbonara », la « Fig & Tallegio Pizza » et le steak vieilli sur place, le « Fiorentina ».
Le Massimo est conçu de façon classique afin de créer un cadre chaleureux et animé. La spacieuse salle à manger du Massimo et la salle à manger privée toute vitrée comprenant un bar et un lounge en font l'endroit idéal pour n'importe quelles occasions, que ce soit une soirée tranquille avec des amis et la famille ou une célébration animée avec des dizaines d'invités, vous ne serez pas déçu.
Le Massimo offre des vins italiens uniques provenant de petits viticulteurs et disponibles nulle part ailleurs! On y trouve également un cellier proposant une sélection de vins provenant de l'Italie, d'Espagne et de Californie. Leur approche du vin est la suivante : l'accessibilité, la qualité et la variété afin d'encourager la satisfaction sans aucune limite.
Le restaurant Luxurious Capriccio, taillé dans les caves d'un coin renommé du quartier financier de la ville de Providence, est situé le long de la Riverwalk, au croisement des rues Dyer et Pine. Il a longtemps été réputé comme un haut lieu de la capitale pour ses dîners aux chandelles raffinés et son code vestimentaire exigeant "où les habitants de la ville tout comme les touristes sont délicieusement dorlotés." Sa cuisine continentale créative avec des accents nord-italiens et méditerranéens lui ont valu plus de 35 récompenses pour la gastronomiques et vinicoles. Les plats de prédilection comprennent de la sole d'importation,du homard du Maine, des steaks de choix, les fruits de mer d'origine, des pâtes faites maison et des desserts flambés. Son élégant salon, riche d'une des plus grandes collections de Cognac des États-Unis, a été lauréat du Prix d'excellence Wine Spectator. Le restaurant est ouvert en semaine pour le déjeuner, tous les jours pour le dîner. Le parking avec valet est gratuit.
Leo’s was first opened in 1948 by Italian immigrants Pantaleone (Leo) Mancieri and his wife Virginia (Nonni). Established mainly as a pizzeria in the State Street section of Bristol, the restaurant quickly gained a local following and served as a popular lunch destination for workers and families alike. Leo and Virginia, along with sons Mario and Reno, worked tirelessly to produce great fresh Italian favorites and create a friendly environment for their customers.The original Leo’s remained open until 1976 when the family decided to close after Leo passes away, and in the year 2000 Leo’s grandson, Paul Mancieri, relocated to 365 Hope Street in the heart of historic downtown Bristol. Paul and his wife Adriana pride themselves on bringing back the spirit and the recipes of the pizzeria ran by Leo and Nonni. Welcome to Leo’s Ristorante! Enjoy our family recipes, preserved for three generations and plated with care and love by Paul, Adriana and their staff.
The District is a Pizza Fanatics love child. All pizzas are fired in our 800° custom brick wood-fired oven along with artisan sandwiches, rockin' wings and salads.Back to Back winners of RI food fights - Lord of the Pies - Voted best Pizza in Rhode Island 2017, 2018, 2019 & 2020.MUSIC RESERVATIONS PLEASE ADD WITHIN YOUR RESERVATIONS THAT IT IS FOR MUSIC IN THE NOTE SECTION.
BarCa is defined as a fine dining restaurant: signature cuisine, served informally in a sophisticated environment. It aims to be an innovative space, not only with regard to the approaches it proposes, but also by simplifying and breaking some basic rules of the service, which is rigorous but relaxed.For Luis Bettencourt, and Rosa Bettencourt there is only good cuisine and bad cuisine. Yours defines it as a cuisine of flavor: refined taste, perfect technique and excellent product. The basis of its gastronomic philosophy lies in its influences and references: travel around the world, passion for Africa, knowledge of traditional Portuguese cuisine, life in Portugal!
SUNDAY BRUNCH BEGINNING MARCH 31, 2024!At Sarto, we believe that poring over the details is always worth it; and that the joys of a meal go far beyond the food itself. In keeping with Italy’s authentic, old-world traditions, we’ve approached our menu in much the same way an Italian chef opening a restaurant here in America might ── with dishes composed of fresh, locally sourced ingredients, that honor our region in a modern way.Prepared from an open concept kitchen, our menu features modern Italian fare made with the freshest local ingredients Rhode Island has to offer, complimented by award – winning wines and a carefully curated cocktail program.Sarto is located just moments from local performing arts and convention centers in the historic Teste brownstone building. Originally built in 1860, our restaurant was once home to an apothecary, a money-to-loan business and later the Philip Wolfe Haberdasher, which inspired the name Sarto or tailor in Italian.