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Meilleurs restaurants français à Albany

Prix

17 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Julia's Restaurant
4.8
Exceptionnel(1571)
Prix : cher
• French • Berkeley
Réservé 18 fois aujourd'hui
Conçue par la célèbre architecte Julia Morgan, l'ambiance de Julia's at Berkeley City Club rappelle la grâce et l'élégance des années 1930, le tout conjugué avec une délicieuse cuisine française. Assurant le service du dîner et du souper, l'équipe de cuisine est innovante et créative, et propose une expérience culinaire moderne inspirée par des ingrédients locaux, frais et de saison. La carte des vins diversifiée complète les menus comportant des vins soigneusement sélectionnés parmi de nombreuses régions du monde. Le service chaleureux, attentif et adapté du personnel permet d'accueillir presque tout type d'événement de toute taille pour les réunions mondaines et d'affaires.
Photo du restaurant Left Bank - Jack London Square
4.2
Génial(457)
Prix : raisonnable
• French • Oakland
Réservé 37 fois aujourd'hui
Inspired by the birthplace of the original Parisian brasseries along the Left Bank of the Seine River, Left Bank Brasserie is an authentic Parisian-style brasserie by Chef Roland Passot. Left Bank pays homage to the joiede vivre that is synonymous with the Left Bank neighborhood in Paris. Guests are invited to step intoFrench culture, in a vibrant, social atmosphere that captures all the charm of traditional brasseriesand iconic alfresco dining of France. An all-day menu features authentic French cuisine utilizingseasonal, local and organic ingredients, and consists of iconic lighter fare such as oysters, tartare andprawns provençal, in addition to heartier classics like coq au vin and beef bourguignon. Inspired by theParisian-style Bar Américain, an extensive cocktail menu features classics of a bygone era, along with awide range of rotating taps, seasonal drafts and bottled beer, and an expertly-curated wine selection.
Photo du restaurant Ceron Kitchen
4.3
Génial(526)
Prix : très cher
• French • Alameda
Réservé 24 fois aujourd'hui
Ceron Kitchen is the manifestation of the life long dream of Vicente Ceron. Vicente has had a desire to own a restaurant for as long as he could remember. After years of hard work and success as the owner of construction companies, he is finally realizing his dream. Vicente became friends with Ceron Kitchen Executive Chef Juan Jaquez and their relationship has led them to opening Ceron Kitchen, together. Chef Jaquez has worked in several reputable restaurants throughout the Bay Area as a line cook and head chef. Chef Jaquez presents his take on New American Cuisine at Ceron Kitchen. Chef Jaquez will feature Dinner to begin and will later introduce Brunch and Lunch menus. All will offer combinations of seafood and prime steaks along with his signature octopus dishes. Ceron Kitchen is located on the Westside of Alameda on Webster Street, nearby the old Alameda Navy Base. Vicente Ceron is currently building the campus for space rocket company Astra, just down the street.
Photo du restaurant Reve
4.8
Exceptionnel(2409)
Prix : très cher
• French • Lafayette
Réservé 13 fois aujourd'hui
Pendant qu'il cuisinait dans des célèbres restaurants de 2 et 3 étoiles à Paris, Paul rêvait de posséder son propre restaurant où tout le monde pourrait profiter de bonne nourriture et de service dans une ambiance chaleureuse et accueillante. Plus récemment, le chef Paul gérait les cuisines des hôtels Ritz Carlton et St Regis, détenteurs du Forbes Mobil 5 Star. Maintenant, il vous présente RÊVE, son désir matérialisé, qui vous transportera vers un bistrot parisien, sans devoir quitter votre quartier. Un lieu pour des célébrations spéciales ou tout simplement pour sortir un mardi soir. Au plaisir de vous accueillir chez RÊVE!
Photo du restaurant Petite Left Bank
4.6
Exceptionnel(371)
Prix : cher
• French • Tiburon
Réservé 26 fois aujourd'hui
Petite Left Bank is a traditional French café and bistro set in the heart of Marin County, in the charming downtown area of the coastal Tiburon peninsula. Like its sister restaurant Left Bank, Petite Left Bank is named in homage to and inspired by the iconic brasseries of La Rive Gauche, the southern or “left bank” of the River Seine which winds its way through the center of Paris. Petite Left Bank is a modern and approachable setting, and at the heart of all the space has to offer Tiburon is a French café, an all-day affair where guests can enjoy delicious French pastries, croissants, espresso, coffee, and tea. During the day, handcrafted dishes feature modern flavors and techniques that embrace its French European heritage and elevate the café experience. As the day turns to night, Petite Left Bank transforms into an alluring, lively, and exciting space with bistro highlights that showcase French recipes and classics.
Photo du restaurant Le Central
4.6
Exceptionnel(2054)
Prix : cher
• French • Centre-ville / Union Square
Réservé 17 fois aujourd'hui
Le Central a ouvert ses portes en 1974 et se présente comme l'un des derniers vestiges de la vieille ville de San Francisco. Ancrée dans des valeurs traditionnelles, Le Central fête ses plus de quarante ans au service de clients nourris et satisfaits. Ce petit établissement de gestion familiale sert une cuisine française traditionnelle comme le poulet rôti classique servi avec des frites, un filet mignon servi avec une sauce brandy au poivre et le légendaire cassoulet cuit durant 14918 jours précisément. Le Central vous accueille pour profiter des saveurs culinaires généreuses de San Francisco, à la sauce française.
Photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.7
Exceptionnel(410)
Prix : très cher
• French • Centre-ville / Union Square
Réservé 8 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 900+ selections from the USA and France. Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.Please note we add a 20% service charge to every check.
Photo du restaurant Bouche
4.6
Exceptionnel(1874)
Prix : cher
• French • Centre-ville / Union Square
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le restaurant Bouche est un restaurant californien et français qui offre un menu saisonnier et varié composé essentiellement de petits plats préparés par le chef Melissa Erle. Nous nous approvisionnons en bière et en vins auprès des petits producteurs de Californie et de France. Le service au comptoir se base sur le premier arrivé, premier servi.
Photo du restaurant Ula Restaurant & Tapas Bar
4.4
Génial(719)
Prix : très cher
• French • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 13 fois aujourd'hui
Ula is a beautiful European Mediterranean restaurant and tapas bar in San Francisco. Sip your martini or quality wine with a seafood-centric menu that has a focus on raw, roasted, and grilled fish and various roasted and grilled meats, pasta, gluten-free, vegetarian, and vegan selections. The restaurant is maximalist art deco with fixtures that depict jellyfish, oysters, and grand maritime vessels. Just a hop from Union Square, the delightfully vintage dining room begs to be paired with a nostalgic trolley ride and a stroll through the heart of the city. Dining is available inside only (and you wouldn’t want it any other way). We look forward to serving you. From the Mediterranean with Love. All welcome.
Photo du restaurant ONE65 Bistro
4.7
Exceptionnel(134)
Prix : très cher
• French • Centre-ville / Union Square
Réservé 7 fois aujourd'hui
The Bistro at ONE65 features 2, 3, or 4-course Prix Fixe dinner menus with multiple choices for each course, showcasing local, seasonal fare minimally prepared to allow the ingredients to shine. Guests can choose to sit by the open kitchen and interact with the culinary team for a unique experience, or, opt for the main dining room, with a trendy yet comfortable atmosphere. ONE65 Bistro is located on the third floor of ONE65, located at 165 O'Farrell Street and just steps away from the heart of Union Square. The Bistro shares a building with ONE65 Patisserie and Boutique, Elements Bar & Lounge, and the Michelin awarded fine dining restaurant, O' by Claude Le Tohic.
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