Our friendly environment is ideal for celebrating special occasions, hosting a business lunch or gathering for a delicious meal with friends and family. Our saloons are a comfortable gathering place to relax after a day at work, to catch a game or share an appetizer with friends. The saloon menu features signature cocktails, chilled martinis, premium and ultra-premium spirits, specialty non-alcoholic beverages, an extensive wine list, and imported and American craft beers including Claim Jumper’s own Honey Blonde, Original Red Ale and IPA. In addition to the saloon menu Claim Jumper offers a Steakhouse menu which includes USDA Prime steaks and premium house made shareable sides. Open daily for lunch and dinner, Claim Jumper offers a selection of freshly prepared items using only the finest ingredients available. Favorites include Certified Angus Beef®, fresh fish, baby back pork ribs, fresh baked pot pie, specialty salads, pasta, sandwiches, burgers and more.
« Un voyage autour du monde, avec tout ce qui va avec : un décor composé d'éléments internationaux, des bonnes histoires partagées entre amis et, surtout, des recettes simples et délicieuses de plusieurs cultures différentes. C'est une proposition modeste : le Bleu Bohème cherche à vous transporter aux quatre coins du monde lors d'une soirée dans ce restaurant calme et agréable ».
S'inspirant des époques d'antan en France, le restaurant conjugue l'esprit libre bohème et artistique de la Rive Gauche à Paris aux traditions campagnardes. Le Bleu Bohème est un restaurant de quartier qui propose une cuisine française abordable et réconfortante.
Terra American Bistro a est né à Hillcrest en mai 1998 et s’est ensuite déplacé sur le quartier est de College de Rolando. Le chef/propriétaire et auteur de livre culinaire Jeff Rossman soutient les producteurs locaux et sélectionne tous les ingrédients soigneusement ; sa priorité consiste à acheter des produits qui sont cultivés de manière durable et respectueuse.. Les plats de prédilection de Terra se composent des moules noires pochées de Carlsbad, hampe de steak marinée avec du chipotle, des raviolis à la citrouillle et du homard avec des macaronis et fromage. Ce bistro local sert des produits qui proviennent directement de la ferme et marie parfaitement la sophistication à l'élégance décontractée. L'objectif du personnel de Terra est de créer une atmosphère détendue et décontractée afin d’apprécier la bonne nourriture, la bière artisanale locale et le vin.
Welcome to Public House 131 our Chef Shahob Pourteymoor has designed a menu full of your pub favorites all made from scratch in house and sourced locally whenever possible or when seasons allow. We are located in beautiful Scripps Ranch and offer a wonderful outdoor dining experience. Our Craft cocktails are our specialty and our tap list includes close to 20 local San Diego beers.