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Brigantine Coronado, Coronado, CA

Brigantine Coronado

4.5
4.5
3110 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Étiquettes principales :
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Véritable tradition à San Diego depuis 1969, le Brigantine Coronado a reçu de nombreuses distinctions au cours de ses plus de 40 ans d'existence, notamment celles des « meilleurs fruits de mer », du « meilleur restaurant de fruits de mer décontracté », de la « meilleure happy hour » et même du « meilleur espadon du monde entier », selon USA Today, pour ne citer que quelques-unes. Réputé pour sa chaudrée de palourdes, son espadon grillé et sa crème brûlée caractéristiques, le restaurant Brigantine fait partie des établissements préférés des habitants de la région pour ses fruits de mer toujours frais, ses succulents steaks et ses grillades. Destination incontournable pour les habitants des environs et les touristes, le Coronado Brigantine est situé au cœur du village, juste à côté de l'historique Hotel Del Coronado. Après avoir subi une rénovation complète en 2005, le « nouveau » Coronado Brigantine présente une élégante adaptation de lui-même. Les ajouts d'une salle à manger privée au cadre intime, d'un bar entouré de sièges et d'une terrasse côté rue ont été reçus avec enthousiasme. Le Coronado Brigantine est ouvert tous les soirs pour le souper, ainsi que pour le dîner du lundi au samedi.

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2 personnes

19:00


Réservé 40 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
  • Contact pour l'événement privé
    Restaurant Manager: (619) 435-4166
  • Quartier
    Coronado
  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Infos de stationnement
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 3 110 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 110 avis
  1. marthaf

    Baie de San Fra

    4 avis

    VIP
    3.0

    4 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food was very average. Risotto tasted like cheesy white rice not risotto.

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  2. JayC

    Phoenix

    6 avis

    VIP
    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a perfect dinner. The shrimp and crab Cobb salad was wonderful

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  3. OpenTable Diner

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Our inside location was an almost private room, which offered a low noise and low walk by traffic at our table. Servers were attentive without being too bothersome. An overall great place to take Mom out for finer dining.

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  4. JennyM

    San Diego

    2 avis

    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    I was surprised that the hostesses were so unfriendly - no smiles, no welcome when I checked in for our reservation. When we were seated outside in full-sun, the manager was very helpful in getting us reseated and navigating the menu changeover as half the table wanted the morning menu and the other wanted the afternoon menu offering.

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  5. Oliver

    San Diego

    20 avis

    VIP
    3.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    They were definitely off...and even for Mother's Day, they were at about 60% capacity...so can't imagine the kitchen was overwhelmed. Our service was excellent and an unexpected accommodation was made on our bill by the manager. I've been to several of the Brigantines and this was my first at Coronado. I'm not likely to return. Things that didn't work for us: - outdoors isn't necessarily on a patio and we were put in a sectioned off area of a parking lot. It had umbrellas to break the sun. However, the ambiance is the parking lot and exterior walls of surrounding building...not even a sidewalk view. - hot food was delivered to the table without having first delivered plates to put the food on. So you wait, and the food cools down. - Parmigiano risotto that accompanied my delicious halibut fish had the texture and taste of grits. Aweful! They gave me options for replacement...I chose fires. They too were awwful. What could go wrong with fries you ask? They are flavorless, not even salt...and I'm certain they came to the fryer frozen from a bag. They were delivered with no salt or pepper on the table or ketchup. By the time they arrived, When they were delivered, I'd finished meal meal which I'd only been into a couple bites when I brought the risotto the our serveer's attention. - my dining mate ordered the lobster tacos. He said they were flavorless and he had to ask for hot sauce. His accompanying fries tasted just like mine. Uneventful.

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  6. nguye113

    San Diego

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We enjoyed our meals and our server was very attentive to our needs. I believe the manager on duty was who offered to take our photo and she was very nice and attentive to our needs too. We have a great time especially on such a busy day due to being Mother’s Day.

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  7. Dave

    Caroline du Sud

    25 avis

    5.0

    25 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Another great offering by Brigantine, with great Mother's Day specials.

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  8. OpenTable Diner

    Sacramento

    1 avis

    4.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    Waiter started off attentive as we were dining on outside patio. Slow to remove dishes before next were delivered. Waited ten minutes after eating for check. Bus staff were congregating and not attentive when only two tables were being served. Overall, good but just remember those outside.

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  9. Stretch

    Phoenix

    15 avis

    VIP
    5.0

    15 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Noise level can be high (Especially if you’re eating outside) due to jets landing at NAS North Island. Remodel on indoors space was gorgeous! Macadamia and coconut crusted shrimp appetizer was outstanding. My wife had macadamia crusted halibut with a delicious cream sauce…my crab stuffed, bacon wrapped shrimp was delicious. Highly recommend the Brig!!!

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  10. Flyfisher

    San Diego

    288 avis

    VIP
    5.0

    288 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had swordfish and asparagus and my friend had the same thing. Both were great.

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FAQ

Brigantine Coronado propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 435-4166.

Le restaurant Brigantine Coronado est noté 4.5 étoiles par 3110 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

19:00


Réservé 40 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Brigantine Coronado

1333 Orange Avenue, 92118 Coronado, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Quartier
    Coronado
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
  • Contact pour l'événement privé
    Restaurant Manager: (619) 435-4166
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