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Brigantine Coronado, Coronado, CA

Brigantine Coronado

4.4
4.4
3118 avis
De 31 $ à 50 $
Fruits de mer
Étiquettes principales :
  • La perle du quartier
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
Véritable tradition à San Diego depuis 1969, le Brigantine Coronado a reçu de nombreuses distinctions au cours de ses plus de 40 ans d'existence, notamment celles des « meilleurs fruits de mer », du « meilleur restaurant de fruits de mer décontracté », de la « meilleure happy hour » et même du « meilleur espadon du monde entier », selon USA Today, pour ne citer que quelques-unes. Réputé pour sa chaudrée de palourdes, son espadon grillé et sa crème brûlée caractéristiques, le restaurant Brigantine fait partie des établissements préférés des habitants de la région pour ses fruits de mer toujours frais, ses succulents steaks et ses grillades. Destination incontournable pour les habitants des environs et les touristes, le Coronado Brigantine est situé au cœur du village, juste à côté de l'historique Hotel Del Coronado. Après avoir subi une rénovation complète en 2005, le « nouveau » Coronado Brigantine présente une élégante adaptation de lui-même. Les ajouts d'une salle à manger privée au cadre intime, d'un bar entouré de sièges et d'une terrasse côté rue ont été reçus avec enthousiasme. Le Coronado Brigantine est ouvert tous les soirs pour le souper, ainsi que pour le dîner du lundi au samedi.

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2 personnes

23:30


Réservé 37 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
  • Contact pour l'événement privé
    Restaurant Manager: (619) 435-4166
  • Quartier
    Coronado
  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Infos de stationnement
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Avis de 3 118 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.4
4,4 d'après les évaluations récentes
  • 4,4Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 4,1Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 118 avis
  1. KellyD

    Washington

    6 avis

    1.0

    6 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    My family had dinner here in 2019 and couldn’t wait to return. We made a reservation while planning this trip to Coronado. Tonight, we ordered oysters and the half shell to start. The wait staff was good, but brought us bread first that was over baked: dry, hard as a rock, inedible. When the oysters arrived, they did not look great but we gave them a shot. Unfortunately, they were horrible. No taste, low quality, unclean, gritty. For obvious reasons, we decided to have dinner elsewhere. I asked for the manager, who did not charge us for anything based on our feedback. This was the best managerial decision, but what struck us was that it seemed this may happen often. She was not surprised. So sad to see a good restaurant go south. We would not recommend The Brigantine to anyone.

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  2. OpenTable Diner

    San Diego

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time at Brigantine and it won’t be the last. They accommodated our party of 2 with 2 dogs in a heated terrace area which was great. Service was impeccable and the dinners were great. Nicely presented and hot. My wife had the swordfish accompanied by asparagus and broccoli while I had the ale brined pork chops with mash and carrots. Next time we visit it will be the crab stuffed tiger prawns and scallops. A wonderful dining experience in an atmospheric setting.

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  3. OpenTable Diner

    San Diego

    20 avis

    3.0

    20 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    We went to lunch at the Brigantine for a business lunch. Unfortunately, they don't open the dining room for lunch so we sat in the bar area. The tables we were offered all had bread crumbs on them so we asked that they be wiped off. The chairs were also dirty so we asked that they, too, be wiped off. A very wet rag was used so we had to grab bar napkins to wipe off the water from the tables and chairs before we could sit down. While standing, we noticed many other tables were also dirty, yet they were set as if ready for someone to site at them. Our group ordered various dishes but the star of the show was the swordfish! Two colleagues ordered it and raved about it. Also getting high marks were the tempura lobster tacos. Our service was average, although water refills were offered no other beverage refills were. Since we a party of 7 an automatic 20% gratuity was added to our bill.

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  4. OpenTable Diner

    Orlando

    17 avis

    VIP
    3.0

    17 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    We were seated quickly when we arrived. The restaurant was at half capacity. We had a bus boy give us water and then waited for 15 minutes before a server ever acknowledged or approached the table. I will not be back.

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  5. StephenM

    Virginie

    5 avis

    4.0

    5 avis

    Y est allé·e le 23 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Good options for starters and entrees. Portions adequate. Nice location.

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  6. Flyfisher

    San Diego

    289 avis

    VIP
    5.0

    289 avis

    Y est allé·e le 21 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I had the swordfish and my friends had fish and chips. All were very good.

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  7. JJH18

    Denver

    22 avis

    VIP
    3.0

    22 avis

    Y est allé·e le 19 mai 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    Macadamia crusted mahi was tasteless and the risotto may have actually been polenta given the consistency. The servers were awesome but we will not return.

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  8. AshleyG

    San Diego

    6 avis

    5.0

    6 avis

    Y est allé·e le 19 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    the outdoor patio is a fine spot to watch folks stroll by.

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  9. marthaf

    Baie de San Fra

    4 avis

    VIP
    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le 17 mai 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Food was very average. Risotto tasted like cheesy white rice not risotto.

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  10. JayC

    Phoenix

    7 avis

    VIP
    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 14 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    It was a perfect dinner. The shrimp and crab Cobb salad was wonderful

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FAQ

Brigantine Coronado propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (619) 435-4166.

Le restaurant Brigantine Coronado est noté 4.4 étoiles par 3118 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

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2 personnes

23:30


Réservé 37 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Brigantine Coronado

1333 Orange Avenue, 92118 Coronado, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Adella Avenue
  • Quartier
    Coronado
  • Heures d'ouverture
    Oyster Bar lun–jeu 11:30–21:30 ven, sam 11:30–22:00 dim 10:00–21:30 Brunch dim 10:00–14:00 diner lun–sam 11:30–14:30 Cinq à sept lun 15:00–21:30 mar–ven, dim 15:00–18:00 Souper lun–ven 17:00–21:00 sam, dim 16:30–21:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Steak
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Enjoy free private parking in our restaurant lot, as well as plentiful metered parking on the street for overflow.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Sergio Castillo
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Cocktails, Dîner au bar, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (619) 435-4166
  • Service traiteur
    Brigantine Custom Catering offers cuisine options from our Brigantine Seafood Restaurants and Miguel's Cocina. From take-out hors d'oeuvres and party platters to full-service dinners with bar, Brigantine Custom Catering will tailor a menu & service package to meet your individual needs. Call Jenny at 619-298-9840.
  • Installations pour l'événement privé
    Private event areas are available for groups of 20-60 guests. Del View Room - Seating for up to 60 guests. Crown Room - Seating for up to 30 guests. Food & beverage minimums apply for private space. Please contact our group sales representative for current menus & detailed information.
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    Restaurant Manager: (619) 435-4166
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