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AVANT, San Diego, CA

AVANT

4.7
4.7
1595 avis
30 $ ou moins
Californienne
Étiquettes principales :
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour le brunch
  • Charmant
AVANT is the signature restaurant at Rancho Bernardo Inn, offering elevated contemporary California cuisine that unites culinary influences and flavors from Baja California with French techniques and inspiration. Crafted by Chef de Cuisine Sergio Jimenez, the seasonal menu uses the freshest local ingredients and produce from The Inn's on-site garden. Regional Sommelier & Cellar Master Joe Baumgardner has curated an award-winning wine cellar for AVANT, from limited production wines around the globe to bio-dynamically farmed selections, offering the perfect pairing for each course. AVANT's cocktail program, created by mixologist Jason Sorge, serves up imaginative libations ranging from light to direct, all complemented by playful presentations and artistic touches. The essential San Diego dining experience is set in inviting indoor and outdoor spaces with stunning views of the surrounding resort.

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2 personnes

20:00


Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
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Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Californienne
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00
  • Numéro de téléphone
    (844) 254-0013
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Installations pour l'événement privé
    With about 2,500 square feet of indoor and outdoor gathering space, championship golf course views, fine dining and professional service, AVANT is ideal for an intimate gathering for 12 or a larger event of 50. We’ve got you covered with three unique spaces. La Taberna, El Biz and Table 65.
  • Contact pour l'événement privé
    Carolyna Ziske: (858) 385-8708
  • Quartier
    Poway / Rancho Bernardo
  • Rue transversale
    Pomerado Road
  • Infos de stationnement
    Complimentary valet parking.<br />Self parking also available.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • Sunday Champagne Brunch at Rancho Bernardo Inn

    95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    Join us at Rancho Bernardo Inn for an exquisite Sunday Champagne Brunch from 10:00am to 1:00pm, and let our culinary delights, bottomless pours of Chandon Sparkling Wine, and live music make your weekend truly exceptional. Our Sunday Champagne Brunch features quintessential breakfast buffet offerings such as made-to-order waffles, chef's selection of pastries, classic hot breakfast items, a seafood raw bar, and signature entrees. Complete your experience with a stylish dessert bar highlighting chef's selection of pastries. Seating times are between 10:00am-1:00pm with a two-hour time limit. Join us for only $95, not including 20% service charge, and sales tax Make your reservation today!
    Sunday Champagne Brunch at Rancho Bernardo Inn photo
  • Vine to Table Series - Daou Vineyards

    165,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 20 juin 2024
    Join our Chef de Cuisine Sergio Jimenez and Regional Sommelier Joe Baumgardner for a Five Course Tasting experience featuring the tempting tastes of Daou Vineyards for only $165+ (Tax not included)
    Vine to Table Series - Daou Vineyards photo
  • Vine to Table Series - The Wines of Pahlmeyer

    165,00 $US par personne

    Prépayé

    Seulement 12 sept. 2024
    Join our Chef de Cuisine Sergio Jimenez and Regional Sommelier Joe Baumgardner for a Five Course Tasting experience featuring the delectable wines of Pahlmeyer for $165+ (not inclusive of tax).
    Vine to Table Series - The Wines of Pahlmeyer photo

Avis de 1 595 clients

Évaluation globale (notes et avis)

Seuls les clients qui ont déjà visité ce restaurant peuvent soumettre des avis avec des notes

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Californienne

  • Nord de San Diego

    Meilleur service

  • Nord de San Diego

    Parfait pour le brunch

  • Nord de San Diego

    Californienne

1 595 avis
  1. StevenS

    Comté d’Orange

    25 avis

    VIP
    4.0

    25 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    Busy Mother’s Day when we arrived at 1:30. Time between courses too long. Kids items were too fancy for their taste. Suggest putting toppings on the side for kids. First course pastries were excellent. Lox and baguette was excellent. Wagyu steak very good. Crab was good but not very large serving. Brown butter cake very good.

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  2. OpenTable Diner

    San Diego

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Attended a Mother's Day prix fixed menu for $110.00 per person. Our reservations were at 12:00 noon and we didn't leave until 3pm because the service was so poor. Presentation of food was nice but restaurant service and quality of food was average.

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  3. JaredM

    San Diego

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We went to Avant for Mother's Day Brunch. While it did take a little bit to get the courses, it was more than worth the wait! The brunch was a special menu, but even in our previous visits, Avant does not disappoint! Julio was our server and was phenomenal! Great experience!

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  4. OpenTable Diner

    San Diego

    4 avis

    VIP
    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food, great service, great ambiance! Although a bit pricey it’s worth it for special occasions!!! Very much e joyed Julio our server too! He was very attentive and kept the bubbles coming!!

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  5. OpenTable Diner

    San Diego

    1 avis

    1.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 1
    2. Plats 1
    3. Service 1
    4. Atmosphère 3
    Poor experience. The restaurant was out of half the food on the menu. Very limited options. Server forgot to bring things that were ordered.

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  6. LorraineA

    San Diego

    87 avis

    VIP
    5.0

    87 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    The food was delicious, creative and an amazing. Our server was a bit slow but we enjoyed the atmosphere and support of management was very gracious.

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  7. Kimmy

    Houston

    2 avis

    VIP
    3.0

    2 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    Lovely place, kind service, but our salmon was just not very good. At that price, have had much better.

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  8. PatriciaC

    San Diego

    39 avis

    VIP
    4.0

    39 avis

    Y est allé·e le 10 mai 2024

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Nice place if you like brown. excellent service, food was very good, but a little salty, nothing outstanding.

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  9. OpenTable Diner

    San Diego

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 9 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Reciban un cordial saludo y abrazo; Agradezco su oportunidad y una velada agradable, que mejor con la compañía de mis seres queridos y ustedes como anfitriones, una visita para celebrar los momentos únicos e inolvidables. Les agradezco su atención y su tiempo. Y todo el esfuerzo y dedicación para poder dar una gran experiencia. Gracias.. al Chef Jiménez y a su equipo. También a Paul S., nuestro mesero que nos atendió muy amable y agradable. No quiero dejar a nadie fuera. Todo el Equipo personal, mil gracias por todo. AVANT y el Resort Rancho Bernardo INN. Bendiciones para ustedes. Gracias!!!

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  10. Napaorbust

    Baie de San Fra

    56 avis

    VIP
    5.0

    56 avis

    Y est allé·e le 5 mai 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Their Sunday Brunch is everything! Service was outstanding, food choices are endless and delicious... did I mention bottomless bubbly?

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FAQ

Le restaurant AVANT est noté 4.7 étoiles par 1595 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes

20:00


Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour AVANT

17550 Bernardo Oaks Drive, 92128 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Pomerado Road
  • Quartier
    Poway / Rancho Bernardo
  • Heures d'ouverture
    mar.–sam. 17:00–21:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Californienne
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue de VIlle
  • Infos de stationnement
    Complimentary valet parking.<br />Self parking also available.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Animation, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cheminée intérieure, Cocktails, Droit de bouchon, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Table de Chef, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (844) 254-0013
  • Installations pour l'événement privé
    With about 2,500 square feet of indoor and outdoor gathering space, championship golf course views, fine dining and professional service, AVANT is ideal for an intimate gathering for 12 or a larger event of 50. We’ve got you covered with three unique spaces. La Taberna, El Biz and Table 65.
  • Contact pour l'événement privé
    Carolyna Ziske: (858) 385-8708
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